Posiłki w trasie
Posiłki w trasie
Co jedzą kierowcy i pasażerowie podczas podróży samochodem? A co chcieliby jeść? Czy jest to uzależnione od długości trasy, rodzaju podróży czy innych czynników? W raporcie znaleźć można odpowiedzi na te i wiele innych pytań. Wyniki badania to cenne wskazówki dla restauratorów oraz właścicieli sieci stacji paliwowych.
ZAKRES TEMATYCZNY
- Segmentacja kierowców
- Zwyczaje dotyczące posiłków w trasie
- Wizerunek miejsc oferujących posiłki w podróży
- Preferencje i oczekiwania
TERMIN PUBLIKACJI RAPORTU
Raport publikowany jest raz do roku, w październiku.
Metodologia i próba
Badanie ilościowe CAWI przeprowadzane na łącznej próbie około 1000 kierowców, którzy w ciągu ostatniego roku odbyli co najmniej 3 podróże samochodem na odległość co najmniej 150 km oraz podczas co najmniej jednej z nich skorzystali z zakupu posiłku lub przekąsek.
KONTAKT DO BADACZA
Sylwia Miszczyk
ARC Rynek i Opinia w liczbach
32 lata
doświadczenia
Kilkadziesiąt równocześnie realizowanych projektów miesięcznie
22 lata
ePanel.pl